Over ons

Wie zijn wij?

HuiSto Webdevelopment is een jong studenten team dat staat voor kwaliteit. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren dit. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, houden wij u als klant op de hoogte van alle vorderingen. U als klant staat bij ons centraal en daarom willen wij uw ervaring bij ons zo goed mogelijk maken.

Onze websites zijn:

  • Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken
  • Resposive op elk platvorm
  • Makkelijk onderhoudbaar
  • SSL Beveiligd
  • List Item #1
  • List Item #1

Onze skills

WordPress

0 %

Onze skills

Design

0 %

HTML & CSS

0 %

Ons Team.

Christiaan Stokman -
Developer/Eigenaar

Ik ben een student Applicatie- en mediaontwikkelaar 2e jaars aan het Summa college in Eindhoven. Ik ben een gedreven student die altijd in is voor een uitdaging. Ik ben begonnen met HuiSto omdat ik graag bedrijven, zowel klein als groot, wil helpen met een nette website met een uitnodigende uitstraling voor hun bedrijf en ze daarnaast ook advies geven. Dit is de reden waarom ik bij mezelf dacht: "Waarom niet van mijn hobby mijn werk maken?".


Email: christiaanstokman@huistowebdev.nl

- Patrick Huizinga
Developer/Eigenaar

Het mooiste vind ik om vooruitgang te zien in de websites die wij opbouwen. Als ik iets zie dat beter of mooier kan, zorg ik ervoor dat dit ook gebeurt. Ik heb al een tijdje ervaring met WordPress dus weet goed hoeveel mogelijkheden geboden worden. Dankzij mijn Applicatie- en mediaontwikkelaar opleiding kreeg ik meer verstand van HTML, CSS, PHP en JavaScript. Dit komt natuurlijk erg van pas in mijn werk zodat de klant precies kan krijgen wat hij/zij in de website wil zien!


Email: patrickhuizinga@huistowebdev.nl

Close Menu